8e update Corona Virus: tot en met 18 jaar geen 1,5 meter afstand tijdens trainingen


Beste leden,

Het kabinet heeft de maatregelen voor het trainen in de buitenlucht verruimt. Vanaf 1 juni hoeven jongeren van 13 tot en met 18 jaar tijdens de buitentrainingen geen 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Bij andere activiteiten houden jongeren van 13 tot en met 18 jaar wel 1,5 meter afstand. Dus naar afloop van een training dient de onderlingen afstand weer in acht genomen te worden.

Voor de trainers ouder dan 18 jaar blijft de 1,5 meter afstand van kracht.

De nieuwe verruiming is ook opgenomen in de protocollen. Raadpleeg de protocollen voor het totale beeld.de protocollen van NOC-NSF en KNKV zijn leidend
protocollen 

Algemene regels
 • Kom in sportkleding naar het veld, want de kleedaccommodatie en kantine zijn gesloten. Schoenen kun je op het veld wisselen.
 • Ga thuis nog naar het toilet en was je handen (20 sec).Voor noodgevallen is er een toilet beschikbaar
 • Houd allemaal uiterst rechts aan bij binnenkomst sportterrein, zodat we 1,5 meter afstand behouden (volg aanwijzingen)
 • Neem je eigen bidon mee en drink niet uit de bidon van een ander.
 • Niet meer dan drie personen in het fietsenhok (met 1,5 meter afstand).
 • Kom op tijd en ga na de training direct weer huiswaarts,Als je zelf ziek bent of iemand binnen het gezin ziek is kom je niet naar de training.
 • Iedereen van boven de 70 jaar en personen uit de risicogroepen dienen zelf hun risico te analyseren of zij zich op buiten sportparken in groepen kunnen begeven.Raadpleeg desnoods je huisarts. Al het spelmateriaal wordt na gebruik gereinigd.

  toezichtzichthouders

  Op de trainingsavonden lopen er toezichtzichthouders rond. Deze personen zijn te herkennen aan een hesjes. Spreek ze gerust aan als je vragen hebt en zij zullen jou ook aanspreken bij ongewenst gedrag. De toezichthouders hebben ook een pas om je toegang te verlenen tot de toilet.
  Wij hopen dat het sporten een beetje afleiding geeft in deze bijzondere tijd. Als er nog opmerkingen en/of vragen zijn laat het dan weten.
  Groeten,
  Het bestuur

  Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.