9e update Corona Virus: tijdens het sporten geen afstand van elkaar te houden

Beste leden,
Gisteren kwam het Kabinet met het positieve nieuws dat er tijdens het sporten geen afstand meer gehouden hoeft te worden. Daarnaast mag de kantine en kleedkamers per 1 juli weer geopend worden.

Kleedkamers blijven nog gesloten

Sporters van 19 jaar en ouder dienen voor en na het sporten 1,5 meter tot elkaar te houden. Dit geldt ook voor de kantine en kleedkamers. Daarom hebben wij besloten om de kleedkamers de komende maanden nog gesloten te houden, omdat de 1,5 meter norm lastig te handhaven is. De kantine zal wel geopend zijn, maar denk allemaal aan de 1,5 meter afstand van elkaar.

Natuurlijk blijft de afspraak van kracht dat je alleen komt sporten als jij of je gezinsleden geen Corona klachten hebben.

Algemene regels
 • Kom in sportkleding naar het veld, want de kleedaccommodatie is gesloten. Schoenen kun je op het veld wisselen.
 • Ga thuis nog naar het toilet en was je handen (20 sec).Voor noodgevallen is er een toilet beschikbaar
 • Houd allemaal uiterst rechts aan bij binnenkomst sportterrein, zodat we 1,5 meter afstand behouden (volg aanwijzingen)
 • Neem je eigen bidon mee en drink niet uit de bidon van een ander.
 • Niet meer dan drie personen in het fietsenhok (met 1,5 meter afstand).
 • Als je zelf ziek bent of iemand binnen het gezin ziek is kom je niet naar de training.
 • Iedereen van boven de 70 jaar en personen uit de risicogroepen dienen zelf hun risico te analyseren of zij zich op buiten sportparken in groepen kunnen begeven.Raadpleeg desnoods je huisarts. Al het spelmateriaal wordt na gebruik gereinigd.

  Wij hopen dat het sporten een beetje afleiding geeft in deze bijzondere tijd. Als er nog opmerkingen en/of vragen zijn laat het dan weten.
  Groeten,
  Het bestuur

  Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.