Alle korfbalteams weer gestart!

Alle korfbalteams weer gestart!
De afgelopen week zijn alle korfbalteams weer begonnen met trainen. De jeugd was al een week eerder gestart en de senioren zijn donderdag ook begonnen.
Er was dinsdagavond weer een drukke en gezellige bedrijvigheid op de velden. Iedereen hielt zich goed aan de tijdelijke regels.
korfbalteam

Met name voor de trainers en de A1 is het nog extra opletten dat de 1,5 meter afstand in acht gehouden wordt. Iedereen corrigeert elkaar als we het even vergeten in de strijd van het spel. De ‘corona toezichthouder’ hoefde gelukkig niet op te treden.

 width=


Op donderdagavond hebben het midweekteam en de KombiFit 40+ weer hun kunsten vertoont. Na een gezamenlijke warming-up gingen de groepen los van elkaar aan de slag. Voor iedereen was het wel gelijk een aanslag op de conditie….welke conditie! Helaas was er na afloop geen gelegenheid om even gezellig na te praten in de kantine. Hopelijk gaat deze faciliteit snel weer open.

Op vrijdagmiddag gingen de kleuters en peuters aan de slag. Over twee uur verdeeld gingen 25 enthousiaste kinderen gymen onder begeleiding van Jelle en Daisy. Op het veld waren allerlei oefeningen uitgezet die de kinderen gingen doen. Tussendoor even een glaasje ranja van Corrie om daarna weer los te gaan.
 width=

Diep in het achterland is er ook deze week weer vergaderd. Het bestuur en jeugdbestuur heeft afgelopen weken de handen vol aan alle bijzondere Skype-bijeenkomsten om de vereniging draaiende te houden.  width=
Op naar de nieuwe week met heel mooi weer!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.