Herstart Peuter- en Kleutergym vrijdag 8 mei

Hallo allemaal,

Jaaaa, we mogen weer!!! Vanaf vrijdag 8 mei is er weer Peuter- en Kleutergym op de vrijdagmiddag
van 15:00 – 16:00 uur.

De lessen zullen door Jelle en Daisy buiten op het veld gegeven worden, omdat de accommodatie nog niet open mag. Als het regent gaan de lessen niet door. Wij zullen jullie dan tijdig hierover informeren.

Graag voor de les thuis al omkleden, want de accommodatie is gesloten. Voor nood is er een sleutel om toch gebruik te kunnen maken van de toilet.

In deze bijzondere situatie volgen wij de protocollen van de NOC-NSF ‘verantwoord
sporten sporten kinderen en jeugd’. Lees deze goed door! Aanvullend hierop is het toegestaan dat ouders aanwezig blijven, maar onderling wel de 1,5 meter afstand bewaren.

Het seizoen loopt t/m vrijdag 19 juni. De laatste keer (19 juni) gaan we op een leuke manier afsluiten, waarbij ook familie mag komen kijken hoe goed ze het doen. Hierover horen jullie later meer.

Wij hopen jullie allemaal vrijdag weer te zien en als er vragen zijn dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,

Het jeugdbestuur

Peutergym

Peuter- en kleutergum voor niet leden

Vrijdagmiddag bewegen voor kinderen van 3 en 4 jaar
Vanaf 8 mei is er iedere vrijdagmiddag Peuter- en Kleutergym voor kinderen van 3 en 4 jaar. De lessen zijn van 16:00 – 16:45 uur aan de Dollardstraat 121.

De gratis lessen staan onder professionele leiding van  Buurtsportcoach
Amersfoort
en AKV Soesterkwartier.

Korfbalvereniging Soesterkwartier geeft hiermee invulling aan de oproep van het kabinet om kinderen gezamenlijk te laten bewegen in deze bijzondere tijd.

Als je wilt deelnemen meld je dan aan door te mailen naar: info@akvsoesterkwartier.nl. Er is ruimte voor maximaal 20 kinderen.

Het bestuur.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.