Kabouterhut Schoolkorfbaltoernooi 2015

Op woensdag 27 mei wordt weer het Kabouterhut Schoolkorfbaltoernooi gehouden op het veld van AKV Soesterkwartier. Dit toernooi is voor de kinderen uit groep 3 tot en met 8. Om ook de kinderen uit groep 1 en 2 niet in de kou te laten zitten, organiseren we voor deze kinderen op dezelfde dag een instuif.

Schoolkorfbal
De wedstrijden voor groep 3 en 4 worden vanaf half 2 ’s middags gespeeld. De wedstrijden van groep 5 tot en met 8 zijn ’s avonds vanaf 6 uur.

De instuif wordt ook ’s middags gehouden. We beginnen om 2 uur met de spellen. Scholen met een continue rooster die met de instuif mee willen doen, kunnen later starten. Neem hiervoor even contact met ons op.

Inschrijven voor zowel het toernooi alsook de instuif kan, bij voorkeur, via de School Sport Amersfoort website:

Natuurlijk kan er ook nog via deze website ingeschreven worden via het online inschrijfformulier.

Scholen kunnen tot en met 3 april teams inschrijven voor het toernooi. Kinderen voor de instuif kunnen tot en met 17 april aangemeld worden.

Voor de deelnemende ploegen wordt een training georganiseerd zodat de kinderen bekent worden met de korfbal regels. De training wordt gegeven op donderdag 9 of 16 april. De exacte verdeling van de teams wordt na het sluiten van de inschrijving naar de scholen gestuurd.

Met vriendelijke sportgroeten,

Ron en Kees.

Dit bericht is geplaatst in Schoolkorfbal. Bookmark de permalink.