Kabouterhut Schoolkorfbaltoernooi 2016

Schoolkorfbal
Op woensdag 20 april wordt weer het Kabouterhut Schoolkorfbaltoernooi gehouden op het veld van AKV Soesterkwartier. Alle kinderen uit groep 3 tot en met 8 kunnen meedoen aan dit toernooi. Ook aan de allerkleinsten hebben we gedacht. Voor de kinderen uit groep 1 en 2 organiseren wij weer een gezellige korfbal instuif met leuke spellen.

Zoals gezegd wordt het toernooi op woensdag 20 april gespeeld. ’s Middags zijn de wedstrijden voor groep 3 en 4 en is ook de instuif voor de kinderen uit groep 1 en 2. De wedstrijden voor groep 5 tot en met 8 worden ’s avonds gespeeld. Aanvangstijden voor zowel ’s middags als ’s avonds zijn afhankelijk of er inschrijvingen zijn van scholen met een continu rooster.

Voor de wedstrijden moeten teams ingeschreven worden. Minimaal een 4-tal voor teams uit groep 3 en 4 en een 8-tal voor teams uit groep 5 tot en met 8. Aangezien er gemengd gespeeld wordt, vragen we om in elk team zowel meisjes en jongens op te stellen. Inschrijven van teams kan tot 16 maart via de School Sport Amersfoort website via onderstaande link:

Voor de korfbal instuif hoeven geen teams opgegeven te worden; de kinderen kunnen individueel opgegeven worden. Dit kan tot 6 april via onderstaande link:

Voor de teams uit groep 3 tot en met 8 worden ook, indien mogelijk, een tweetal trainingen georganiseerd. Deze zijn op donderdag 7 en 14 april vanaf half 7 ’s avonds. Indeling van de trainingen wordt na sluiting van de inschrijving naar de deelnemende scholen gestuurd.

Neem gerust contact met ons op als er nog vragen zijn. We proberen deze dan zo snel en zo goed mogelijk te beantwoorden.

Met vriendelijke sportgroeten,

Ron en Kees
AKV Soesterkwartier

Dit bericht is geplaatst in Schoolkorfbal. Bookmark de permalink.