KombiFit 40+

Logo KombiFit def
KombiFit is bewegen voor 40+ op een laagdrempelig niveau. Gezellig samen met leeftijdsgenoten gevarieerde sporten beoefenen en daarmee lekker fit en soepel worden en blijven. Het accent ligt op plezier en bewegen.
De spelactiviteiten en het niveau worden in overleg met de groep bepaald. Bijvoorbeeld: badminton, knotshockey, koersbal of volleybal De avonden worden begeleid door een trainer.

KombiFit is het hele jaar met uitzondering van de vakantieperiodes. In de lente en zomer wordt het buiten beoefend aan de Dollardstraat 121. En in de herfst en winter gaan we op dezelfde locatie sporten in de gymzaal. KombiFit is iedere donderdagavond van 20.30 – 21.30 uur.

De organisatie is in handen van de gezellige korfbalvereniging AKV Soesterkwartier. Waar plezier en samenhorigheid belangrijke begrippen zijn.

Er zijn 2 contributievormen: vast- en variabel lidmaatschap. Een vast lidmaatschap kost € 28,= per kwartaal. Een variabel lidmaatschap op basis van een strippenkaart kost € 40,= voor 10 strippen of € 80,= voor 25 strippen.

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende kennismaking. De eerste 3 lessen zijn gratis.

Vragen: