Laatste thuiswedstrijden najaarsseizoen 2018

TrainingenZaterdag 13 oktober spelen alle jeugdploegen hun laatste thuiswedstrijden van dit veldseizoen. Deze wedstrijden zijn voor de meeste ploegen ook hun laatste wedstrijd op het veld voordat wij de zaal in gaan. Alleen de B2 moet nog zaterdag 20 oktober een wedstrijd korfballen.

Soesterkwartier F1 en D1 starten hun wedstrijd om 9:30 en de B1 sluit de dag af. Deze wedstrijd begint om 12:15 uur. Tussen deze 2 tijdstippen starten ook nog 2 andere wedstrijden, die van Soesterkwartier E1 en B2. Deze wedstrijden starten om 10:40 en 10:45 uur.

KampioenenSoesterkwartier E1 speelt om ongeslagen kampioen te worden van dit seizoen tegen de nummer 2, Antilopen. Soesterkwartier E1 is namelijk al kampioen!!! Uiteraard wordt er na afloop een feestje gevierd. Voor de stand, kijk even hier. Soesterkwartier B2 kan ook nog kampioen worden. Deze competitie is zeer spannend, waarin de nummer 1 5 punten heeft en de nummer laatst 4 punten. Als zij winnen zijn zij ook kampioen. Als zij niet winnen heeft Soesterkwartier B2 volgende week nog een kans. Nieuwsgierig wat de stand is, kijk dan even hier.

Al met al genoeg redenen om te komen kijken op het veld en de kinderen aan te moedigen. Spandoeken zijn welkom! Het wordt mooi weer, de koffie en broodjes staan klaar, dus tot zaterdag???

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.