Uitslagen week 03

datumwedstrijduitslagstrafw
wo 15 janTweemaal Zes MW1-Soesterkwartier MW110 - 6
za 18 janAntilopen/Lancyr Deelen A4-Soesterkwartier A19 - 9
za 18 janFortissimo C3-Soesterkwartier C13 - 3
za 18 janAtlantis F1-Soesterkwartier F17 - 62 - 5

Geplaatst in Uitslagen | Reacties uitgeschakeld voor Uitslagen week 03

Uitslagen week 02

datumwedstrijduitslagstrafw
do 9 janSoesterkwartier MW1-EKVA MW15 - 12
za 11 janSoesterkwartier A1-Synergo A24 - 1
za 11 janSoesterkwartier C1-KCD C10 - 12
za 11 janSGV D2-Soesterkwartier D13 - 11
za 11 janSoesterkwartier E1-RDZ E411 - 13 - 0
za 11 janSoesterkwartier F1-SDO/BlijWerkt F18 - 75 - 3

Geplaatst in Uitslagen | Reacties uitgeschakeld voor Uitslagen week 02

Erkend Leerbedrijf

Gecertificeerd voor ‘Erkend Leerbedrijf’

Wij zijn trots om jullie te melden dat Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (S-BB) ons heeft erkend als leerbedrijf. Dit geeft ons de mogelijkheid om MBO-studenten een stage aan te bieden.

In een uiterst zorgvuldig traject zijn wij door S-BB begeleid om te voldoen aan de eisen van ‘Erkend leerbedrijf’. Hierin is gekeken naar het doel, de leermethode, een veilige stageplaats, de stagebegeleiding en de capaciteit. Er is voor een BeroepsOpleidende Leerweg (BOL) gekozen. Op alle onderdelen hebben we onze organisatie, volgens S-BB, voldoende ingericht, zodat studenten een plezierige en leerzame tijd hebben.

Het grote voordeel voor de vereniging is dat studenten met een frisse blik naar onze vereniging kijken en actuele kennis & inzichten meebrengen. Wij bieden daarentegen de studenten een mooie leeromgeving met twee capabele praktijkopleiders. Deze personen zullen de studenten begeleiden, beoordelen en bijstaan.

Het bestuur

Geplaatst in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Erkend Leerbedrijf

Nieuwjaarsgroet 2020

Geplaatst in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwjaarsgroet 2020

Bezoek Sinterklaas 2019

Maandag 25 november 2019 heeft sinterklaas weer een bezoek gebracht aan onze vereniging.

Dat bezoek was zoals wij inmiddels gewend zijn, weer chaotisch. Sinterklaas had zijn 2 Pieten vooruit gestuurd naar onze verenging. En wij kennen beide heren inmiddels heel goed! En wij kunnen gerust zeggen dat beide Pieten niet veel slimmer geworden zijn afgelopen jaar.

Zoals jullie wel weten wordt er de laatste tijd veel gestaakt in Nederland. Mensen stoppen tijdelijk met werken voor meer geld en voor een betere omgeving om in te werken. Dit staken is blijkbaar overgeslagen naar de Pieten want de Pakjes Piet doet even zijn werk niet. Dus de Pepernoten Piet bakt even geen pepernoten maar is aan het pakjes inpakken om er voor te zorgen dat iedereen zijn pakje krijgt. En beide Pieten die bij ons op de vereniging zijn gaan wel even deze pepernoten bakken …..

Eerst even met z’n allen een “boodschappenbriefje” gemaakt, die doorgebeld aan de supermarkt en dan wachten …. op de meneer / mevrouw die de boodschappen brengt. Na wat (pogingen) gehoepeld te hebben, worden de boodschappen bezorgd en kan het maken van pepernoten beginnen. Dit gaat natuurlijk niet goed en duurt ook veel te lang. Zij hadden natuurlijk ook pepernoten kunnen bestellen bij de supermarkt, maar zoals ik al vertelde, beide pieten zijn niet zo slim.

Omdat alles te lang duurt is inmiddels Sinterklaas binnen gekomen, zonder muziek. Beide pieten schrikken zich een pepernoot en krijgen op hun kop omdat zij er weer een puinhoop van gemaakt hebben.

Nadat alles weer is opgeruimd, gaat Sinterklaas weer even naar buiten en kan hij zoals het hoort met een liedje ontvangen worden. Alle kinderen mogen even naar voren komen met hun team en coaches. Liedjes zingen, pepernoten (waren er toch genoeg) en heel veel blije gezichten.


Nadat alle kinderen bij Sinterklaas waren geweest, gaat Sinterklaas verder en bedankt hij de vereniging voor de gastvrijheid. Als Sinterklaas weg is, is het tijd voor een lekker warme chocomel met een koekje. Even later komen de Pieten terug met de cadeautjes voor de kinderen. Gelukkig kunnen zij het uitdelen van die cadeautjes wel goed.

klik op de foto’s om naar het fotoalbum te gaan voor nog meer foto’s

Geplaatst in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Bezoek Sinterklaas 2019