Soesterkwartier B2, zaterdag 12 mei

TrainingenDe wedstrijd Antilopen/Lancyr Deelen B3 – Soesterkwartier B2 is verplaatst van zaterdag 12 mei naar dinsdagavond 22 mei. De wedstrijd start om 19:00 uur op sportpark “Burgermeester Buiningpark” in Leusden.

Voor info of verzamelen en rijden, kijk even hier.

Geplaatst in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Soesterkwartier B2, zaterdag 12 mei

Kangoeroe Klup, zaterdag 28 apr.


Op zaterdag 28 april organiseert AKV Soesterkwartier weer een “Kangoeroe Klup” ochtend op het veld. Ben je tussen de 4 en 6 jaar en wil je meedoen? Kom dan naar ons sportveld aan de Dollardstraat 121. Wij starten om 9:30 uur en stoppen rond 10:30 uur. Heerlijk ’s morgens vroeg in de buitenlucht een uurtje fun en spel, onder enthousiaste begeleiding.

De locatie van Sportveld AKV Soesterkwartier;
Dollardstraat 121
3812 EV Amersfoort
Routebeschrijving

Na deze ochtend volgend nog meer “Kangoeroe Klup” ochtenden op het veld. Interesse? Kijk ook snel op deze pagina voor nog meer informatie!

Geplaatst in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Kangoeroe Klup, zaterdag 28 apr.

Toernooi 4 All, Hemelvaartsdag 10 mei

Op Hemelvaartsdag is er weer het supergezellige familietoernooi onder de naam Toernooi ´4´ All. Met een team van minimaal 4 personen speel je tegen andere teams. Een team bestaat minimaal uit 2 dames en 2 heren. Iedereen die het leuk vindt kan deelnemen. Kom samen met je ouders, broer, zus, vriendin, vriend, tante, oom, buurman, buurvrouw, opa, oma of je korfbalteam.

Naast korfbalwedstrijden zal er ook een rode draad door het speelschema heen lopen. Daar zal je tijdens de dag meer van merken. Na afloop is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de BBQ.

Het spelreglement in het kort: We spelen vier tegen vier met één korf. Bij onderschepping van de bal moet je de bal overspelen naar één van de vier driehoeken van het veld, voordat je mag aanvallen (zie voorbeeld hiernaast). Een schot vanuit de driehoek telt voor 2 punten en een schot vanuit een andere plek in het veld telt voor 1 punt. Bij twijfel over iets heeft de spelleiding altijd gelijk. Om voor iedereen gelijke kansen te creëren worden er handicaps uitgedeeld, zodat een team met weinig (geen) korfballers net zoveel kans heeft als een team met korfballers.

Het toernooi start donderdag 10 mei om 13.30 uur. Je wordt verwacht tussen 13.00 en 13.15 uur aanwezig te zijn. De inschrijvingstermijn sluit zondag 6 mei. De inschrijvingskosten zijn € 10,= per team. De kosten voor de BBQ bedragen € 5,= t/m 12 jaar en € 8,= ouder dan 12 jaar. Betaling graag contant op 10 mei. Voor vragen kun je terecht bij het organisatiecomité.

De activiteitencommissie

Geplaatst in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Toernooi 4 All, Hemelvaartsdag 10 mei

Uitslagen week 16

datumwedstrijduitslagstrafw
za 21 aprVictum/War Child B3-Soesterkwartier B16 - 9
za 21 aprSoesterkwartier B2-Antilopen/Lancyr Deelen B39 - 6
za 21 aprSoesterkwartier C1-Revival C15 - 6
za 21 aprSoesterkwartier D1-Revival D12 - 2
za 21 aprSoesterkwartier E1-Telstar/de Register Makelaar E37 - 66 - 3
za 21 aprSoesterkwartier E2-Sparta (N) E43 - 91 - 3

Geplaatst in Uitslagen | Reacties uitgeschakeld voor Uitslagen week 16

Vrijwilligers gezocht!

Op woensdag 23 mei wordt weer het schoolkorfbaltoernooi gespeeld bij ons op het veld. Om dit alles goed te laten verlopen hebben we de hulp nodig van vele vrijwilligers, zowel ’s middags en ’s avonds.

We starten de dag rond een uur of 12 met het uitleggen van de velden en het opzetten van de tenten voor de wedstrijdleiding en de catering. Ook moet de muziek opgesteld worden.

Vanaf half 3 starten de wedstrijden voor groep 3 en 4. Hiervoor zoeken we een aantal scheidsrechters. Deze wedstrijden zijn rond half 5 weer afgelopen.

De wedstrijden ’s avonds starten om 6 uur. Ook hiervoor zoeken we weer een aantal scheidsrechters. De wedstrijden zijn rond half 9 afgelopen. Na de prijsuitreiking moet alles ook weer opgeruimd worden.

Heb jij die dag tijd om mee te helpen, geef dit dan door aan Kees of Ron. Alle hulp is welkom!

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Geplaatst in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligers gezocht!