Flyer actie 2019

Eerste resultaten flyeractie

Bijna alle flyers zijn verspreid in Amersfoort-Zuid en de eerste aanmeldingen zijn er al. Tot op dit moment hebben we al vier nieuwe inschrijvingen. Wij hopen dat het er snel meer worden.

Wij willen Alice, Andrea, Corrie, Corrien, Femke, Klaas-Jan, Marjon en Nynke hartelijk bedanken voor het rond delen van de flyers.

Volgende week zal er ook een Facebook actie gedaan worden. Deel het met al je vrienden, zodat we nog meer nieuwe leden krijgen. Mocht er iemand nog andere ideeën hebben voor ledenwervingsactie. Laat het ons weten! Wij staan altijd open voor ideeën.

Geplaatst in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Flyer actie 2019

Activiteiten kalender seizoen 2019-2020

activiteitenHet seizoen 2019-2020 is een aantal maanden bezig. Het zaalseizoen staat op het punt om te beginnen.

Elke maand wordt er een Klaverjasavond georganiseerd. Maar naast het gezellige Klaverjassen worden er nog meer activiteiten georganiseerd. En dan niet alleen voor de jeugd maar voor alle leden. Zo komt voor de allerkleinsten natuurlijk Sinterklaas weer langs en is er oor de gehele jeugd weer een speurtocht. Het nieuwe jaar gaan wij met z’n allen inluiden met een knallend nieuwjaarsfees. Voor de ouderen is er bierproeven …..

Kortom er is buiten de sportactiviteiten voldoende te doen. Kom gezellig langs!!!

Voor een volledig overzicht met data, klik hier.

Geplaatst in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Activiteiten kalender seizoen 2019-2020

Cheque Rabo ClubSupport

De Rabo ClubSupport was een enorm succes. Door jullie stemmen hebben we een cheque van € 460 ontvangen. Super bedankt voor jullie bijdrage!

De Rabobank geeft aan dat wij mensen samenbrengen en een sociaal netwerk opbouwen. Zo helpen we elkaar verder en daar is de hele maatschappij bij gebaat.

Met deze bijdrage kunnen we wedstrijdballen aanschaffen voor het nieuwe zaalseizoen.

Rabobank bedankt! En jullie allemaal bedankt voor je stem.

Geplaatst in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Cheque Rabo ClubSupport

Wedstrijdschema zaalseizoen 2019-2020

Schema F1Het wedstrijdschema is bekend. Klik op de knop hieronder om het schema te downloaden, op te slaan en eventueel af te drukken.

De rijders, vertrektijden en de scheidsrechters zijn nog niet bekend. Zodra de namen zijn ingevuld, wordt deze zo spoedig mogelijk op de gebruikelijke plek geplaatst.

Geplaatst in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Wedstrijdschema zaalseizoen 2019-2020

Uitslagen week 44

Er zijn geen uitslagen voor deze week.

Geplaatst in Uitslagen | Reacties uitgeschakeld voor Uitslagen week 44