Peutergym, vrijdag 20 sept.

Vanaf 20 september is er iedere vrijdagmiddag aan de Dollardstraat Peuter- en kleutergym. In de lessen gaan de kinderen o.a. leren: balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen en gooien. Alles om de motorische en mentale ontwikkeling te stimuleren. Naast het bewegen en het sporten leren ze ook sociale vaardigheden zoals samen spelen, op je beurt wachten en goed met elkaar omgaan.

De lessen van 45 minuten starten voor 3+ om 15:00 uur en voor 4+ om 16:00 uur. De professionele begeleiding zal volgen welke vorderingen uw kind maakt op motorische, mentale en sociale vaardigheden. Uw kind wordt gestimuleerd steeds een stapje verder te gaan. Er zal worden bijgestuurd op de specifieke aandachtspunten van uw kind.

De kinderen ontvangen aan het eind het ‘beweeg je vrij diploma 1 of 2’. Het seizoen wordt afgesloten met een diplomafeestje. Er zal geen ‘examen’ zijn maar een gezellige slotactiviteit waarin de kinderen aan ouders en familie kunnen laten zien wat ze allemaal beheersen.

Meer info over Peutergym vindt u hier

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.