Soesterkwartier E2 – Kampioen voorjaar 2013

KampioenenSoesterkwartier E2 is als 1e geëindigd in hun poule en zijn daarom Kampioen Voorjaarscompetitie 2012-2013 in hun klasse. Helemaal geweldig!

De laatste wedstrijd was eigenlijk niet meer spannend. De nummer 2 Sparta (N) had 4 punten achterstand op Soesterkwartier E2. Alleen het is natuurlijk extra leuk om de laatste wedstrijd ook winnend af te sluiten en zo als ongeslagen Kampioen te eindigen Helemaal als deze laatste wedstrijd ook nog tegen de nummer 2 is!

Een echte wedstrijd was het vanaf het begin niet. Binnen 10 minuten stond stond Soesterkwartier E2 met 2 doelpunten voor. Sparta had moeite met scoren en wij stonden daarbij ook goed te verdedigen. Wij kregen genoeg kansen waarbij ook veel doelpunten zijn afgekeurd omdat deze verdedigd waren. Uiteindelijk werd in de 2e helft nog een doelpunt gescoord door Soesterkwartier en hiermee was uiteindelijk ook de eindstand bepaald van deze wedstijd. Het was een leuke wedstrijd om te zien met een terechte winnaar. Voor de eindstand, kijk even hier.

Klik op de foto om naar het fotoalbum te gaan. Dit album is ook te zien in Picasa van Google via de knop “Fotoalbums”.

Soesterkwartier E2 - Kampioen voorjaar 2013
 
Het winnende team bestaat uit; Jamy van der Vergte, Daisy van Beek, Linda Butzelaar, Rowena Pennenburg, Armando Hendriks en trainer/coach Marcel van der Vegte.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.