Soesterkwartier B2 – Kampioen voorjaar 2019

KampioenenSoesterkwartier B2 is zaterdag 15 juni ook kampioen geworden. De laatste wedstrijd werd gewonnen met 12-3 tegen de nummer laatst.

In de poule van Soesterkwartier B2 konden met nog 1 wedstrijd te spelen, 3 ploegen op de 1e plaats eindigen. Soesterkwartier B2 was 1 van deze 3 ploegen. Zij moesten de laatste wedstrijd spelen tegen Sparta (N) B3. Deze ploeg had nog maar 2 punten, maar die waren wel behaald tegen Soesterkwartier B2. Soesterkwartier B2 had dus nog wat goed te maken tegen Sparta. En dat hebben zij ook gedaan. De dames van de B2 pakte gelijk de voorsprong. In het 1e deel van de 1e helft bleef het spannend, maar met de rust was er een voorsprong van 4 punten.

In de 2e helft gingen de dames goed verder en bleven zij geconcentreerd ballen. Uiteindelijk wonnen zij de wedstrijd met 12-3!!! Overtuigend dus!!!

De 2 andere ploegen van de 3 speelden tegen elkaar gelijk waardoor Soesterkwartier alleen op de 1e plaats eindigt. Dames en coaches, van harte gefeliciteerd met jullie 2e kampioenschap van het seizoen 2018-2019.Klik op de teamfoto voor nog meer foto’s!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.