Laatste thuiswedstrijden zaalseizoen 2018-2019

TrainingenZaterdag 30 maart spelen alle jeugdploegen hun laatste wedstrijden van dit zaalseizoen in sporthal Midland. Thuiswedstrijden dus!!!!

De allerkleinsten beginnen hun wedstrijdjes om 9:00 uur. Zij spelen puur om het plezier en de eer tegen de tegenstanders die direct boven hun staan.

KampioenenNa de F1 en de E1 speelt Soesterkwartier D1. Zij spelen nog om het kampioenschap tegen de huidige nummer 1 in de poule. Met 1 punt verschil en 1 wedstrijd te spelen, wordt het dus lekker spannend. Soesterkwartier D1 moet winnen van De Corvers D1 om als eerste te eindigen.

Om 11:00 uur start de wedstrijd van Soesterkwartier B1. Theoretisch ….., als zij winnen, kunnen zij ook nog kampioen worden. Alleen dan moeten de nummers 1 en 2 van die poule verliezen en dat is niet waarschijnlijk. Maar natuurlijk willen zij winnen, want je weet nooit ….

Om 12:10 uur begint de allerlaatste wedstrijd van het zaalseizoen. Soesterkwartier B2 begint dan hun wedstrijd tegen Synergo B4. Deze wedstrijd gaat puur om de eer. Als Soesterkwartier B2 wint, dan kunnen zij op een gedeelde 2e plaats eindigen. Wat natuurlijk ook goed is.

Genoeg wedstrijden en genoeg spanning zaterdag maart in Sporthal Midland. Genoeg wedstrijden om aan te moedigen. Vooral de D1 kan de steun en aanmoedigingen gebruiken. Dus ondanks het verwachte mooie weer, kom langs. Spandoeken zijn toegestaan!!!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.