Toernooi 4 All, Hemelvaartsdag 30 mei

Op Hemelvaartsdag is er weer het supergezellige (familie)toernooi onder de naam Toernooi ́4 ́ All. Met een team van minimaal 4 personen speel je tegen andere teams. Een team bestaat uit minimaal 2 dames en 2 heren. Het is voor iedereen die het leuk vindt om eens te korfballen. Of om eens te laten zien dat je grote mond langs de kant terecht is 😊 Kom samen met je ouders, broer, zus, vriendin, vriend, tante, oom, buurman, buurvrouw, opa, oma of teamgenoten.

Naast de korfbalwedstrijden zal er een mini schutterscompetitie zijn. De leiding zal jouw team indelen in groepjes die moeten schieten tegen een ander team. Na afloop is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een chinees buffet.

Het spelreglement in het kort:
We spelen vier tegen vier met één korf. Bij onderschepping van de bal moet je de bal overspelen naar één van de vier driehoeken van het veld, voordat je mag aanvallen (zie voorbeeld hiernaast). Een schot vanuit de driehoek telt voor 2 punten en een schot vanuit een andere plek in het veld telt voor 1 punt. Bij twijfel over iets heeft de spelleiding altijd gelijk. Om voor iedereen gelijke kansen te creëren worden er handicaps uitgedeeld, zodat een team met weinig (geen) korfballers net zoveel kans heeft als een team met korfballers.

Het toernooi start donderdag 30 mei om 13.30 uur. Je wordt verwacht tussen 13.00 en 13.15 uur aanwezig te zijn. De inschrijvingstermijn sluit zondag 26 mei. De inschrijvingskosten zijn € 10,= per team. De kosten voor het chinees buffet bedraagt: € 7,= t/m 12 jaar en € 10,= ouder dan 12 jaar. Betaling graag contant op 30 mei. Voor vragen kun je terecht bij het organisatiecomité.

De activiteitencommissie

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.