Toernooi 4 All, Hemelvaartsdag 10 mei

Op Hemelvaartsdag is er weer het supergezellige familietoernooi onder de naam Toernooi ´4´ All. Met een team van minimaal 4 personen speel je tegen andere teams. Een team bestaat minimaal uit 2 dames en 2 heren. Iedereen die het leuk vindt kan deelnemen. Kom samen met je ouders, broer, zus, vriendin, vriend, tante, oom, buurman, buurvrouw, opa, oma of je korfbalteam.

Naast korfbalwedstrijden zal er ook een rode draad door het speelschema heen lopen. Daar zal je tijdens de dag meer van merken. Na afloop is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de BBQ.

Het spelreglement in het kort: We spelen vier tegen vier met één korf. Bij onderschepping van de bal moet je de bal overspelen naar één van de vier driehoeken van het veld, voordat je mag aanvallen (zie voorbeeld hiernaast). Een schot vanuit de driehoek telt voor 2 punten en een schot vanuit een andere plek in het veld telt voor 1 punt. Bij twijfel over iets heeft de spelleiding altijd gelijk. Om voor iedereen gelijke kansen te creëren worden er handicaps uitgedeeld, zodat een team met weinig (geen) korfballers net zoveel kans heeft als een team met korfballers.

Het toernooi start donderdag 10 mei om 13.30 uur. Je wordt verwacht tussen 13.00 en 13.15 uur aanwezig te zijn. De inschrijvingstermijn sluit zondag 6 mei. De inschrijvingskosten zijn € 10,= per team. De kosten voor de BBQ bedragen € 5,= t/m 12 jaar en € 8,= ouder dan 12 jaar. Betaling graag contant op 10 mei. Voor vragen kun je terecht bij het organisatiecomité.

De activiteitencommissie

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.