Trainingsdag A1

Zaterdag 31 augustus had de A1 een trainingsdag. Er werd zaterdag op vele fronten getraind. Om 10 uur ging de groep van start met KorfbalMasterz. Een interactieve webtool waarin de kennis op korfbalgebied getraind werd. In totaal zijn er 21 spelmodules, waarvan de groep er 4 behandeld heeft.

Na de taaie stof werd het tijd voor een veldtraining. Ondanks het prachtige weer vonden trainers Eric en Erwin het nodig om toch een warming-up te doen. Hierbij was ook aandacht voor de enkele spiergroep oefeningen. De groep werd daarna opgesplitst in tweetallen. De duo’s gingen de strijd aan in verschillende opdrachten. Het duo Floor en Daisy heeft overtuigend gewonnen.

Het was toen tijd om even op te frissen, terwijl ondertussen de lunch klaargezet werd. De lunch ging erin als zoete koek. Met een volle maag is de groep met elkaar in gesprek gegaan over het nieuwe seizoen. Als slot stond er nog een verrassingsactiviteit buiten met veld op het programma wat begon met een B.

Iedereen was wel heel nieuwsgierig wat dat zou zijn. De hele dag passeerde vele opties de revue van bungee jumpen tot boomklimmen. De groep is uiteindelijk gaan beachkorfballen op Soesterduinen. Een vermoeiende leuke activiteit in het mulle zand, waarbij Eline natuurlijk een voordeel had.

Moe maar voldaan kwam de groep om 16:00 weer terug in de kantine. De moeder van Harald had voor lekkere ijsjes gezorgd om de dag af te sluiten. Het seizoen kan beginnen!

Klik op de foto’s om naar het album te gaan voor nog meer foto’s

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.