Start zaalseizoen 2019-2020

Het veldseizoen is voorbij en de vakantie is inmiddels begonnen. De voorbereidingen voor het zaalseizoen zijn in volle gang. De competitie start zaterdag 23 november met thuiswedstrijden. De thuiswedstrijden spelen we net als vorig jaar in Sporthal Midland. Volgens de planning van de korfbalbond is het definitieve wedstrijdschema 8 november beschikbaar. Deze wordt dan zo snel mogelijk geplaatst.

Trainingen
In de zaal kunnen we helaas niet met ze alle tegelijk trainen. Alle trainingen zijn in onze eigen zaal aan de Dollardstraat. Voor de tijden van de trainingen, kijk even hier.

Oefenwedstrijden
Er zijn op 16 november oefenwedstrijden. Nog niet voor alle ploegen maar voor de andere teams wordt nog gezocht naar tegenstanders. Voor de oefenwedstrijden, kijk even hier.

Wedstrijdsecretariaat
Het wedstrijdsecretariaat van de jeugd wordt weer gedaan door Alice Wolthuis en Marco van Dijkhuizen. Meldt tijdig als je een keer niet kunt spelen of rijden. Stuur bij voorkeur een WhatsApp berichtje (06) 374 73 547. In de zaal is het lastig om wedstrijden te verzetten, dus probeer zo weinig mogelijk af te schrijven.

Het wedstrijdsecretariaat van de senioren wordt ook dit zaalseizoen door Erwin Geurts. Ook voor de senioren geldt, meldt je tijdig af als je niet kunt door een berichtje te sturen via WhatsApp (06) 229 85 224.

Aandachtspuntjes
Net als op het veld vinden we Fair Play heel belangrijk. Geef iedereen voor en na de wedstrijd keurig een hand. Daarnaast willen we nogmaals aangeven dat douchen na het sporten hygiënisch is voor jezelf en je omgeving. Dan helpt alleen een bus deodorant niet!

Het samen uit en samen thuis principe blijven wij onderstrepen. Zeker in de wintermaanden is het niet prettig als een auto alleen onderweg stil komt te staan. Denk aan elkaar!

Als er nog vragen zijn dan mag je die altijd .

Wij wensen je een sportief en gezellig zaalseizoen toe.

Het (jeugd)bestuur

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.